Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Ізмаїлі горів жилий будинок: власник госпіталізований до лікарні з 98% опіків тіла (Фото)

03 Липня 2024 09:50
Ганна Ковальова
В Ізмаїлі горів жилий будинок: власник госпіталізований до лікарні з 98% опіків тіла (Фото)

Ввечері 2 липня до Ізмаїльського районного управління ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в місті Ізмаїл на вулиці Верхня Торгова на перехресті з вулицею Григорія Сковороди. Про це Махалі повідомили в Ізмаїльському районному управлінні Головного управління ДСНС Одещини.

Виклик надійшов о 20:22. По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що сталося загоряння даху приватного житлового будинку та гаражу, в якому був автомобіль власника. За дві години рятувальники повністю ліквідували пожежу.

«Внаслідок пожежі  вогнем пошкоджено дах житлового будинку, домашнє майно на горищі на загальній площі 30 м кв., пошкоджено поруч розташований легковий автомобіль марки «Нonda»  на площі 2 м кв, знищено прибудований гараж в житловий будинок та легковий автомобіль в гаражі марки «Lexus», – розповіли рятувальники.

Окрім цього, медики Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф госпіталізували постраждалого господаря дому 1972 року народження до місцевої лікарні з 98% опіків тіла. Станом на сьогодні він знаходиться в реанімації, стан його здоровʼя – вкрай тяжкий.

Причина пожежі та збиток встановлюються.

Поділитись
Зараз читають