Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Болградському районі на ставку потонув семирічний хлопчик

25 Травня 2024 11:11
Ганна Ковальова
В Болградському районі на ставку потонув семирічний хлопчик

Поліцейські розслідують обставини загибелі 7-річного хлопчика в Болградському районі. Тіло дитини небайдужі односельчани виявили близько 23-ї години ночі у ставку неподалік місця проживання.

Як повідомили в пресслужбі національної поліції, 24 травня близько 19-ї години хлопчик з двома друзями-однолітками на велосипедах поїхали до водойми купатися. Послизнувшись на плитах дамби, він впав у воду, а товариші злякалися і поїхали в село. Але розповісти дорослим про подію наважилися не одразу.

На сполох забив місцевий пастух, виявивши на березі велосипед і дитяче взуття. Він повідомив про знахідку старості села. Разом їм вдалося з’ясувати, чиї діти каталися біля ставка, і разом з батьками та небайдужими односельчанами почались пошуки зниклого.

Уночі хлопчик був знайдений у водоймі без ознак життя, після чого на місце було викликано поліцію.

“Зовнішніх ознак насильства на тілі хлопця поліцейські не виявили. Попередньо, причиною смерті дитини стало утоплення. Точну причину буде встановлено за результатами судово-медичної експертизи. Родина хлопчика у поле зору правоохоронців не потрапляла і за місцем мешкання характеризується позитивно. Відомості про подію внесені слідчими до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою «нещасний випадок». Триває слідство”, – йдеться в повідомленні нацполіції.

Поділитись
Зараз читають