Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

НЕЩОДАВНО НАЗНАЧЕНИЙ МІНІСТР ВІДВІДАВ ПІВДЕНЬ ОДЕЩИНИ. ЯКІ ПИТАННЯ ВИРІШУВАЛИСЬ?

01 Квітня 2022 10:12
Тетяна Терзі
НЕЩОДАВНО НАЗНАЧЕНИЙ МІНІСТР ВІДВІДАВ ПІВДЕНЬ ОДЕЩИНИ. ЯКІ ПИТАННЯ ВИРІШУВАЛИСЬ?

Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський відвідав з робочим візитом Одеську область. Про це повідомляється в Фейсбук.

Одним з пріоритетних напрямків роботи Міністерства є проведення посівної в країні, а також вирішення проблеми логістики з експорту продовольства.

“На сьогодні створення альтернативної логістики для вивезення вітчизняної агропродукції є життєво важливим питанням для економіки нашої держави”,

– зазначив Микола Сольський.

Найближчим часом будуть запропоновані рішення. У зв’язку з бойовими діями в країні Мінагрополітики з партнерами шукає альтернативні логістичні шляхи для відправки наших вантажів.

Раніше Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що держава викупить зерно та інші запаси продовольства в обсягах річного споживання всією країною за кошти держбюджету. Це означає, що Уряд України формує резерв, який гарантує українцям стабільний запас продуктів харчування.

Згідно розміщенного у Фейсбуці фото, міністр відвідав Кілійську громаду. Це підтвердив голова громади В’ячеслав Чернявський. Він додав, що візит був пов’язаний з вирішенням проблеми логістики з експорту продовольства.

Поділитись
Зараз читають