Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У місті Вилкове побудують мостовий перехід через Білгородський канал 

27 Червня 2024 15:59
Олександра Сергєєва
У місті Вилкове побудують мостовий перехід через Білгородський канал 

Проєкт буде реалізований благодійним фондом “Відродження дельти” за підтримки ТОВ “Дунайська гавань”. Про це повідомила пресслужба благодійної організації. 

На думку благодійників, таке інфраструктурне рішення допоможе скоротити маршрут по дерев’яних тротуарах та полегшить життя мешканців міста Вилкове. 

Місцеві мешканці відреагували на новину неоднозначно. Багато хто почав висловлюватися на кшталт “нікуди дівати гроші” або “є справи важливіші”. Хтось розкритикував вибір місця для моста, адже у деяких місцях немає кладок і це ніяк не полегшить пересування. 

Одна з мешканок звернула увагу на те, що канал перебуває у критичному стані та потребує очищення. “Якщо канал не очистити, скоро можна буде і без моста його переходити”. Благодійний фонд із цим погодився та зазначив, що вони мають обладнання для очищення, проте не мають “рук” і закликали мешканців допомогти, однак “диванні критики” одразу замовкли.

Однак знайшлися й люди, які подякували благодійникам за їх працю та присоромили тих “критиків”, які не вміють приймати подарунки, а лише обурюються і завжди чимось незадоволені.

Чому легше виказати своє невдоволення, замість слів вдячності? Бо кожен ділиться тим, що його наповнює? Гарний міст, місце розташування підібране прекрасно, дякуємо”, – написала одна з місцевих мешканок. 

Самі благодійники закликали незадоволених приєднуватися до фонду, щоб разом розв’язувати проблеми міста. 

Долучайтесь до нашого Благодійного Фонду і будемо разом боротися з іншими проблемами нашого міста. Або покажіть власним прикладом. Конструктивна критика — це коли Ви власним прикладом готові показати, як можна вчинити краще”, – зазначили у фонді.

Поділитись
Зараз читають