Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Білгород-Дністровському районі двоє “багатодітних татусів” намагалися підкупити прикордонників, щоб виїхати за кордон 

23 Жовтня 2024 13:13
Олександра Сергєєва
У Білгород-Дністровському районі двоє “багатодітних татусів” намагалися підкупити прикордонників, щоб виїхати за кордон 

Першого порушника затримали у пункті пропуску “Старокозаче”, а другого – на КПП “Паланка-Маяки-Удобне”.  Про це повідомило Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

41-річний чоловік намагався виїхати до Молдови видаючи себе за багатодітного батька через КПП “Старокозаче”.  Під час проходження паспортного контролю, він надав для перевірки три свідоцтва про народження дітей, які нібито народились в Азербайджані, однак два документи виявилися з ознаками підробки. 

Аби  «владнати» ситуацію та все ж таки виїхати за кордон, чоловік, запропонував прикордоннику хабар в розмірі 500 доларів США.

Другий чоловік, 57-річний багатодітний батько, надав прикордонника закордонний паспорт, який згідно з базами даних рахується як викрадений, або втрачений. Аби охоронці кордону «закрили очі» на обставини та пропустили його за кордон, чоловік вирішив запропонувати їм хабар у розмірі 500 доларів США.

Прикордонники обох КПП направили до поліції повідомлення про виявлення ознак злочинів за фактом корупції та підробленні документів. Чоловікам загрожують великі штрафи.

Поділитись
Зараз читають