Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Тарутинський Будинок культури оригінально привітав прикордонників з професійним святом

30 Квітня 2024 17:32
Валерій Гайдаржи
Тарутинський Будинок культури оригінально привітав прикордонників з професійним святом

Сьогодні, 30 квітня, в Україні відзначається День прикордонника. На честь цього свята Тарутинський Будинок культури приготував оригінальні привітання. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала”.

На сторінці Тарутинського БК в Фейсбук з’явилися два пісенних кліпи, присвячені прикордонникам України. Солістами виступили співпрацівники Будинку культури – Сергій Солдат з піснею “Люди-Титани” групи Kozak System та Степан Куруч з піснею “Хлопці, будем жити” авторства Андрія Заліска.

Ми вирішили оригінально привітати прикордонників з їх професійним святом. Ми вже не вперше вітаємо наших воїнів у такий спосіб. Коли почався коронавірус, то майже всі культурні заходи перейшли в онлайн формат. Тепер війна, також масові заходи заборонені. У нас є офіційні сторінки в Фейсбук та Ютуб, де люди можуть побачити наші роботи. Сьогодні ми присвятили дві пісні прикордонникам, одну веселу, а другу сумну, бо маємо втрати серед військових, тому треба бути гідними їх пам’яті. В зйомках кліпу взяли участь наші солісти Сергій Солдат, Степан Куруч, керівник танцювального колективу “Надія” Іван Чебан та його учениця. Вітаємо всіх прикордонників з їх професійним святом, дякуємо за відповідальну роботу. Схиляємо голови перед героями-прикордонниками, які віддали життя за Україну”,  – розповіла директорка Тарутинського міського Будинку культури Ольга Господінова.

Нагадаємо, з 2018 року День прикордонника в Україна щороку відзначається 30 квітня. Ця дата  встановлена Указом президента України від 27 квітня 2018 року з метою відзначення внеску прикордонників у боротьбу за незалежність України, вшанування мужності та героїзму захисників державних кордонів України.

Фото Тарутинського Будинку культури

Поділитись
Зараз читають