Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Світло на Одещині сьогодні буде за графіками: в які години?

20 Травня 2024 09:45
Ганна Ковальова
Світло на Одещині сьогодні буде за графіками: в які години?

20 травня в період з 18:00 до 00:00 по всій Україні будуть застосовуватися графіки стабілізаційних відключень електропостачання. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на НЕК “Укренерго”.

“Графіки погодинних відключень будуть діяти для всіх промислових та побутових споживачів. Енергоживлення обʼєктів критичної інфраструктури не обмежуються”, – йдеться в повідомленні Укренерго.

В ДТЕК “Одеські електромережі” пояснили причину відключень.

“Причина – дефіцит потужності в енергетичній системі країни, що виник внаслідок обстрілів ворогом генеруючого обладнання. Зауважимо, що до 18:00 20 травня обмежень не прогнозується”, – повідомили в ДТЕК.

Де мешканцям Одещини можна ознайомитись з графіками?

Переглянути графіки відключень можна на сайті ДТЕК Одеські електромережі в розділі «Відсутня електроенергія».

Всю актуальну інформацію можна також дізнатися в чат-боті Viber чи Telegram ДТЕК Одеські електромережі, на офіційному сайті компанії чи сторінці у Фейсбуці.

Зверніть увагу, при завантаженні сайту можуть бути короткочасні затримки через велику кількість запитів.

Інструкцію з використання графіків можна знайти за посиланням.

“Просимо вас не вмикати одночасно відразу всі побутові прилади після того, як світло зʼявилося. Це може спричинити додаткові аварійні ситуації та збільшити період відсутності електроенергії або, навіть, спровокувати екстрені відключення. Споживайте електроенергію розумно – допоможіть енергосистемі!” – закликали в ДТЕК.

Поділитись
Зараз читають