Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

На Одещину прийшов циклон: актуальний стан проїзду на автодорогах області

<strong>На Одещину прийшов циклон: актуальний стан проїзду на автодорогах області</strong>

Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області для організації безперешкодного проїзду працює у посиленому режимі. Наразі рух автодорогами забезпечено, однак у другій половині дня очікується значне погіршення погодних умов. Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Дорожники продовжують виконувати снігоочисні роботи та обробляти автомобільні дороги протиожеледними матеріалами. Загалом до робіт залучено 62 працівники та 45 одиниць техніки, ще 58 працівників та 39 одиниць техніки знаходяться на цілодобовому чергуванні.

Наразі дощ з сніжною крупою спостерігається лише на півночі області, однак після обіду циклон вкриє всю Одещину. Несприятливі погодні умови зберігатимуться впродовж всього дня 8 січня. 9 січня опадів не очікується, однак через мінусову температуру на дорогах може бути ожеледиця.

Водіїв закликають враховувати погодні умови та бути особливо уважними за кермом.

«Дотримуйтесь Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції під час руху. Надавайте пріоритет у русі снігоприбиральній техніці», -говориться в повідомленні.

У разі виникнення проблем з проїздом чи надзвичайних ситуацій на дорозі, можна звертатися до цілодобової гарячої лінії за номером +38 067 400 60 80.

Поділитись
Зараз читають