Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Сто балів із ста: соліст Тарутинського Будинку культури переміг у Міжнародному конкурсі вокалістів ALLEY OF STARS

16 Травня 2024 12:18
Валерій Гайдаржи
Сто балів із ста: соліст Тарутинського Будинку культури переміг у Міжнародному конкурсі вокалістів ALLEY OF STARS

Соліст Тарутинського Будинку культури Сергій Солдат переміг у Міжнародному двотуровому конкурсі вокалістів АЛЕЯ ЗІРОК | ALLEY OF STARS 25-й сезон, де здобув GRAND PRIX, отримавши 100 балів із 100. Про це інтернет-виданню “Махала” повідомила директорка Тарутинського Будинку культури.

В квітні Сергій Солдат взяв участь у Міжнародному двотуровому конкурсі заспівавши пісню Юлії Фурдуй під назвою“Янголи”, яка присвячена російсько-українській війни та всім українцям, що загинули у цій війні. 

“Для нас перемога Сергія ВАсильовича стала трохи неочікуваною. Безумовно, ми бажали зайняти перше місце, але виграли максимум. Сергій Васильйович отримав Гран Прі і увійшов у продюсерський каталог та рейтинговий каталог найяскравіших зірок України. Він закінчив консерваторію, в нього є музична освіта, а доєднався до нашого творчого колективу 15 років тому, приїхавши з Одеси. З тих пір він у нас виступає не тільки в ролі соліста, але й як ведучий та музикант. Він співає не просто голосом, а виконує музичний твір душею, проживаючи кожну деталь. Загалом він надзвичайно відданий працівник культури, справжня знахідка, і просто чудова людина”, – розповіла директорка Тарутинського міського Будинку культури Ольга Господінова.

Як ми повідомляли нещодавно, Тарутинський Будинок культури оригінально привітав прикордонників з професійним святом.

Довідково:

Алея зірок – це конкурс і творча освітня програма, яка робить таланти відомими, а викладачам допомагає з атестацією. Переможці конкурсу стають резидентами міжнародної мережі талантів, а їх творчі роботи додаються в Національний Творчий Фонд, подаються для рейтингування в Національний Творчий Чарт, публікуються в міжнародній мережі творчих новин Head News Network.

Фото Тарутинського СБК,  ALLEY OF STARS

Поділитись
Зараз читають