Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Пожежа в Ізмаїлі сталася через відсутність світла

03 Липня 2024 12:00
Ганна Ковальова
Пожежа в Ізмаїлі сталася через відсутність світла

Ввечері 2 липня в місті Ізмаїл на вулиці Верхня Торгова на перехресті з вулицею Григорія Сковороди сталася пожежа в житловому будинку, в результаті якої господаря будинку госпіталізовано до лікарні з 98% опіків тіла. Ізмаїльське районне управління Головного управління ДСНС в Одеській області розповіло Махалі про причини трагедії.

Рятувальники повідомили, що ймовірною причиною пожежі є вибух літій-іонного акумулятора, підключеного до портативної зарядної підстанції.

“В осередку пожежі знаходився літій-іонний акумулятор, який був підключений до портативної зарядної підстанції з метою підвищити її потужність та можливість обслуговувати два житлових будинка. Під час роботи зарядної підстанції і, підключеного до неї, літій-іонного акумулятора, хазяїн дому помітив недоліки у його роботі, а саме: перегрів, іскріння і задимлення літій-іонного акумулятора. Враховуючи несправність роботи, чоловік вирішив вимкнути його. В момент відключення акумулятора стався вибух”, – поділилися рятувальники. 

Нагадаємо, в результаті пожежі вогнем пошкоджено дах житлового будинку, домашнє майно на горищі на загальній площі 30 м кв., пошкоджено поруч розташований легковий автомобіль марки «Нonda»  на площі 2 м кв, знищено прибудований гараж в житловий будинок та легковий автомобіль в гаражі марки «Lexus».

Поділитись
Зараз читають