Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Поліцейські показали, як в Ізмаїлі рятували дружину загиблого на пожежі чоловіка (Відео)

07 Липня 2024 12:29
Ганна Ковальова
Поліцейські показали, як в Ізмаїлі рятували дружину загиблого на пожежі чоловіка (Відео)

Патрульна поліція в Одеській області опублікувала відеозапис з бодікамери поліцейського, який приїхав на пожежу в місті Ізмаїл, яка сталася 2 липня на перехресті вулиць Верхня Торгова та Григорія Сковороди. На відео зафіксована сама пожежа та порятунок власниці дома, дружини загиблого власника. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала”.

Під час патрулювання міста на мотоциклах поліцейські побачили густий дим, який йшов із приватного сектору.

“Інспектори Максим Каражелясов та Іван Іванов, не гаючи ні хвилини, виїхали на місце. Горів приватний будинок. Та було чутно крики про допомогу. Також мешканці повідомили, що в гаражі стоїть автівка повна газу”, – йдеться в повідомленні поліції.

Виявилося, що на другому поверсі опинилася заблокованою власниця будинку. Вогонь вже встиг охопити частину будинку і єдиним способом порятунку було вікно.

Небайдужі перехожі підігнали до стіни будинку своє авто, аби поліцейський зміг на нього забратися та допомогти жінці спуститися вниз. В результаті злагоджених дій жінка не постраждала.

Нагадаємо, ввечері 2 липня в Ізмаїлі сталася пожежа, в результаті якої постраждав двоповерховий житловий будинок, його господар та згоріли два автомобілі. Ймовірною причиною пожежі є вибух літій-іонного акумулятора, який був підключений до портативної зарядної підстанції. Під час його використання хазяїн дому побачив недоліки у його роботі: він був дуже гарячим, почав іскритися і задимлюватися. Коли чоловік підійшов до нього, аби відʼєднати його, в домі пролунав вибух. Чоловіка з 98% опіків тіла госпіталізували до лікарні, однак наступного дня його серце зупинилося.

Поділитись
Зараз читають