Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

ОБЕРЕЖНО, ФЕЙК! ШАХРАЇ ВІД ІМЕНІ БОЛГРАДСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЗБИРАЮТЬ КОШТИ НІБИТО НА ЗСУ

11 Січня 2023 09:30
Ганна Ковальова
ОБЕРЕЖНО, ФЕЙК! ШАХРАЇ ВІД ІМЕНІ БОЛГРАДСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЗБИРАЮТЬ КОШТИ НІБИТО НА ЗСУ

В Болградському районі виявився факт розповсюдження фейкових документів. Нещодавно на одне з підприємств району надійшов лист начебто від Болградського міського голови Сергія Димитрієва з проханням перерахувати кошти на допомогу Збройним Силам України.

Документ виглядає дуже правдоподібно. Текст написаний на подібному до фірмового бланку міської ради, є навіть якась печать та підпис. В тексті шахраї розповідають про “святий обов’язок” допомагати захисникам та закликають переказувати кошти на карту та банківський рахунок якогось Юрія Панько.

Але як повідомили в Болградській міській раді, подібних документів Сергій Димитрієв нікому ніколи не розсилав.

“Авторами цього листа ймовірно є шахраї, мета яких – незаконне збагачення. Болградська міська рада доводить до відома, що листи з подібним змістом за підписом Болградського міського голови Сергія Димитрієва ніколи та нікому не надсилались, а також просимо бути пильними та не піддаватись на шахрайські дії.
У разі надходження листів або іншої інформації сумнівного змісту, прохання звертатись за тел: 04846(4-12-59) або на вайбер Болградської міської ради: +38(063)104-91-30“, – повідомили в міській раді.

Додамо, що вся кореспонденція, яка направляється Болградською міською радою, надсилається виключно з поштової адреси: miskarada@bolgrad.odessa.gov.ua або офіційно через Укрпошту.

Ганна Ковальова

Поділитись
Зараз читають