Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

На півдні Одещини за останню добу сталося дві резонансні пожежі, від яких постраждали люди

На півдні Одещини за останню добу сталося дві резонансні пожежі, від яких постраждали люди

За останню добу на півдні Одещини сталося дві пожежі, від яких постраждали люди. Про це повідомляє «Махала» з посиланням на Головне управління ДСНС в Одеській області.

В селі Попаздра  Білгород-Дністровського району сталося  загорання сміття, чагарнику на площі 1 га та закинутої будівлі на площі 30 м2. Ймовірна причина пожежі – викинутий недопалок або сірник. Під час пожежі чоловік 1955 року народження намагався самостійно погасити пожежу, але в результаті отримав опіки нижніх кінцівок і в стані середньої тяжкості був госпіталізований до медичного закладу.

Від ДСНС залучались 1 одиниця техніки та 4 рятувальників, від місцевої пожежної команди “Шабо” – 1 одиниця техніки та 3 чоловіки особового складу.

В місті Татарбунари Білгород-Дністровського району загорілася суха трава на присадибній ділянці приватного житлового будинку. Під час самостійного гасіння пожежі постраждала жінка, 1998 року народження, яку доправили до лікарні з діагнозом отруєння продуктами горіння.

Від ДСНС залучались 1 одиниця техніки та 5 рятувальників, від місцевої пожежної команди села Трапівка – 1 одиниця техніки та 2 чоловіки особового складу.

В Болградському районі за минулі два тижні рятувальники ліквідували 78 пожеж на відкритих територіях.

Найчастішими причинами пожеж рятувальники назвали необережне поводження з вогнем та занесення джерела запалювання із зовні.

Нагадаємо, нещодавно в місті Болград, на виїзді в бік Ізмаїла сьогодні, сталося загоряння поля. Через сильний вітер вогонь перекинувся на городи приватних домоволодінь мешканців провулка Шрубковського.

Внаслідок пожежі в Болграді постраждала пасіка туристичної локації “Медовий центр”

Поділитись
Зараз читають