Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

На Одещині у начальника міграційної служби виявили необґрунтованих активів на майже 6 мільйонів

17 Червня 2024 15:20
Олександра Сергєєва
На Одещині у начальника міграційної служби виявили необґрунтованих активів на майже 6 мільйонів

Спеціалізована антикорупційна вимагатиме через суд арешту коштів та стягнення їх в дохід держави. Про це повідомила пресслужба відомства. 

17 червня 2024 року прокурором САП заявлено позов до Вищого антикорупційного суду про визнання необґрунтованими активів на 5,6 млн грн, які виявили у начальника одного з відділів державної міграційної служби в Одеській області.

Встановлено, що мати посадовця у 2023 році придбала автомобіль Mercedes Benz G400 D вартістю понад 5,6 млн грн, не маючи достатніх законних доходів для придбання та не маючи посвідчення водія. Однак автомобіль фактично використовується сином – начальником одного з відділів Головного управління Державної міграційної служби в Одеській області, тож САП наполягає на цивільній конфіскації. 

“З огляду на виявлене, прокурор звернувся до суду з позовом про стягнення з начальника відділу указаного активу в дохід держави, законність походження якого викликає обґрунтований сумнів. Про результати розгляду буде повідомлено додатково”, – сказано у повідомленні.

Поділитись
Зараз читають