Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

На Одещині судитимуть посадовиць міграційної служби, які виправдовували державу-окупанта

24 Червня 2024 14:13
Олександра Сергєєва
На Одещині судитимуть посадовиць міграційної служби, які виправдовували державу-окупанта

Начальниця одного з районних відділів ГУ ДМС України в Одеській області разом з підлеглою під час спілкування з колегами та відвідувачами активно висловлювали підтримку діям армії країни-окупанта та просували наративи російської пропаганди. Про це повідомила пресслужба ДБР. 

Пресслужба відомства оприлюднила запис розмови між начальницею міграційної служби та підлеглою, у якій жінки висловлювали незадоволення ходом мобілізації в Україні та вели бесіду про те, що у Росії все проходить добре тому, що там усі йдуть самі, отримують великі гроші та воюють “за правду”. На їхню думку, Росія забирає своє, тому в них вища мотивація.

“Ці землі колись російські війська кров’ю вибороли у Турків, а зараз просто повертають своє. Це їхня земля”, – зазначила одна з жінок. Друга з нею погодилася. 

Під час обшуків житла обох жінок були знайдені «георгіївські» стрічки та інша проросійська атрибутика. Наразі обом повідомлено про підозру у виправдуванні, запереченні збройної агресії рф проти України. За скоєне їм загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно у начальника одного з відділів державної міграційної служби в Одеській області правоохоронці виявили автомобіль Mercedes Benz G400 D вартістю понад 5,6 млн грн, який було куплено невідомо за які гроші.

Поділитись
Зараз читають