Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

На даху будівлі Ізмаїльського слідчого ізолятора планують встановити сонячну електростанцію

21 Жовтня 2024 11:15
Олександра Сергєєва
На даху будівлі Ізмаїльського слідчого ізолятора планують встановити сонячну електростанцію

Державна установа “Ізмаїльський слідчий ізолятор” оголосила тендер на виготовлення проєктно-кошторисної документації щодо реконструкції частини покрівлі будівлі з монтажем гібридної сонячної електростанції з системою накопичення для безперебійного живлення електроприймачів. Про це “Махала” дізналася з сайту Прозорро.

Закупівлю було проведено без використання електронної системи, тож тендер без аукціону віддали ФОП КРЕМІНСЬКИЙ ВЛАДИСЛАВ ОЛЕКСАНДРОВИЧ. Компанія зареєстрована в місті Одеса та працює на ринку понад 17 років. Основним видом діяльності є  роботи у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах. У судових справах компанія помічена не була. 

Документацією щодо монтажу сонячних електростанцій в Ізмаїлі компанія займається не в перше – до цього вона отримала аналогічний підряд на розробку документації у Палаці спорту та Ізмаїльському управлінні водного господарства. 

Поточний кошторис має бути виконаний до 1 листопада. Вартість робіт складає 196 828 гривень. Підрядник має прорахувати вартість приладів, систем управління та панелей електроживлення, а також розробити схему їх встановлення.

Фінансування робіт здійснюватиметься коштом державного бюджету. 

Поділитись
Зараз читають