Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Місце для творчого самовираження та розвитку: в Арцизі відкрився Дитячий музичний театр

12 Серпня 2024 14:00
Олександра Сергєєва
Місце для творчого самовираження та розвитку: в Арцизі відкрився Дитячий музичний театр

Вчора, 11 серпня, в місті Арциз урочисто відкрили новий культурний осередок — Дитячий музичний театр, який створили в реконструйованій будівлі колишньої їдальні заводу залізобетонних виробів. Про це повідомила пресслужба Арцизької міської ради. 

Для відвідувачів заходу відбувся концерт, на якому молоді виконавці вражали присутніх своєю майстерністю та сценічною виразністю. Концертна програма включала хореографічні композиції, об’єднані спільною тематикою, що не лише захоплювали, але й доносили глибокі ідеї та емоційні переживання. Постановки створила відома у громаді й не тільки хореографиня Тетяна Лапа.

Ініціатором та головним натхненником створення театру виступив почесний мешканець Арциза, протоієрей Геннадій Мартинов. Завдяки його роботі Арциз отримав новий культурний центр, який стане справжнім джерелом натхнення для молодого покоління. За задумом, театр має стати майданчиком, де молоді таланти зможуть розкрити свої здібності та реалізувати власний потенціал.

Урочисте відкриття відвідав міський голова Арциза Сергій Парпуланський, який подякував протоієрею Геннадію Мартинову та всім спонсорам проєкту за їхній вагомий внесок у розвиток культурного життя міста. 

“Впевнений, цей простір стане точкою об’єднання для різних поколінь і сприятиме створенню нових перспектив для всієї громади. Тут молодь зможе знайти підтримку, реалізувати свої ідеї та проводити час у комфортній і дружній атмосфері. Щиро дякую Геннадію Мартинову за його безцінний внесок у розвиток нашої громади!” – зазначив Сергій Парпуланський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Поділитись
Зараз читають