Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканка Криничненської громади запропонувала хабар керівнику слідчого відділу: чим все завершилося (Відео)

02 Лютого 2024 12:30
Олександра Сергєєва
Мешканка Криничненської громади запропонувала хабар керівнику слідчого відділу: чим все завершилося (Відео)

Жительку одного із сіл Криничненської громади у грудні минулого року викрили у скоєнні крадіжки. За кілька днів жінка спробувала повторити те саме вдруге, але її також викрили.

Розпочавши кримінальне провадження та зібравши докази протиправних дій громадянки, слідчі повідомили їй про підозру у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій  в умовах воєнного стану, та закінченому замаху на крадіжку, вчинену повторно в умовах воєнного стану. За цей злочин чинним законодавством передбачене покарання позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Щоб не бути притягнутою до відповідальності та уникнути покарання, підозрювана спробувала вирішити питання щодо закриття провадження і запропонувала керівнику слідчого відділу територіального підрозділу поліції гроші. Але поліцейський повідомив про запропоновану йому неправомірну вигоду керівництву.

Працівники Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України спільно зі слідчими слідчого управління Головного управління Нацполіції в Одеській області затримали її «на гарячому» безпосередньо після передачі поліцейському неправомірної вигоди у сумі 37,4 тисяч гривень. 

Кошти правоохоронці вилучили, а правопорушницю затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

Фігурантці повідомили про підозру. За цей злочин їй загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Поділитись
Зараз читають