Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканець Ізмаїльського району під час сварки побив дружину стільцем: жінка в лікарні у важкому стані

15 Лютого 2024 10:31
Олександра Сергєєва
Мешканець Ізмаїльського району під час сварки побив дружину стільцем: жінка в лікарні у важкому стані

Подія сталася в одному з населених пунктів Саф’янівської громади. Місцевий мешканець у розпалі сварки побив дружину кулаками, а наостанок вдарив стільцем по голові, спричинивши їй важкі травми. Про це повідомили у поліції.

Вдома між чоловіком та дружиною виник конфлікт, у розпалі якого він вдарив її декілька разів рукою по обличчю, а потім ще і дерев’яним стільцем по голові. Він удару жінка впала і знепритомніла, а чоловік залишив її лежати на підлозі та пішов спати.

Жінку врятувала її подруга, яка прийшла до подружжя у гості та знайшла потерпілу без свідомості. Гостя викликала «швидку» та поліцію.

Медики, що прибули на місце події, діагностували жінці забій головного мозку, перелом щелепи та чисельні рани. У важкому стані її було госпіталізовано до місцевої лікарні.

Правоохоронці зібрали докази злочину та затримали винуватця, який зізнався у скоєному, пояснивши свої дії впливом алкоголю.

Зазначається, що чоловік неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за скоєння домашнього насильства.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні умисних тяжких тілесних ушкоджень. За скоєне йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Поділитись
Зараз читають