Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканець Білгород-Дністровського району вліз в оселю односельчанки, зґвалтував її та намагався вбити

Мешканець Білгород-Дністровського району вліз в оселю односельчанки, зґвалтував її та намагався вбити

Нещодавно чоловік постав перед судом за скоєне. За сукупністю доказів суд визнав його винним у злочині та приговорив до десяти років в’язниці із конфіскацією майна. Про це повідомили у поліції. 

Подія сталася півроку тому в одному з сіл Білгород-Дністровського району. Місцевий мешканець вночі вліз в оселю жінки з метою знайти щось цінне, однак розбудив господиню.

Щоб жінка не підіймала галасу, він пригрозив їй фізичною розправою, а для підсилення тиску вдарив рукою по голові та запальничкою підпалив на ній одяг.

Знайшовши «скарб» у вигляді 300 гривень та мобільного телефону вартістю 1200 гривень чоловік вирішив не зупинятися на досягнутому: він зґвалтував жінку і спробував вбити її. Щоб вона його не видала правоохоронцям, чоловік душив жінку, поки вона не втратила свідомість, а після цього зв’язав їй руки та ноги простирадлом, закидав одягом і ковдрами, підпалив, та втік з викраденим. 

Коли вогонь почав обпікати, жінка опритомніла, вибралася з-під палаючих речей і покликати на допомогу сусіда, який і викликав правоохоронців.

Вже на ранок поліцейські розшукали і затримали зловмисника. Під час проведення обшуку в його оселі було знайдено викрадене майно. 

Після проведення низки експертиз та зібрання достатньої кількості доказів чоловіку висунули обвинувачення у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаним із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, поєднаним з проникненням у житло, вчиненому в умовах воєнного стану, а також у зґвалтуванні та замаху на вбивство.

Суд визнав чоловіка винним у всіх злочинах. Наступні десять років він проведе за ґратами.

Поділитись
Зараз читають