Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканець Білгород-Дністровського району вбив односельця за те, що той запропонував його дружині вступити в інтимний зв’язок

06 Травня 2024 12:03
Олександра Сергєєва
Мешканець Білгород-Дністровського району вбив односельця за те, що той запропонував його дружині вступити в інтимний зв’язок

Суд визнав уродженця села Підгірне винним у скоєнні тяжкого злочину та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі. Про це “Махала” дізналася з вироку суду. 

Подія сталася 09 травня 2023 року в одному з сіл Білгород-Дністровського району. Потерпілий, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, прийшов до будинку підсудного, адже вважав, що той на війні, та почав пропонувати дружині останнього  вступити з ним в інтимний зв`язок за гроші.

На біду потерпілого цю пропозицію почув господар будинку. Чоловік встав на захист гідності своєї дружини, тож між чоловіками виникла словесна сварка, яка переросла у бійку – обурений господар спочатку почав бити непрошеного гостя кулаками по обличчю, потім по голові та тулубу, а коли той впав, господар схопив дерев`яну штахетину та почав завдавати удари по голові, кінцівкам та тулубі потерпілого. Виплеснувши увесь гнів, підсудний пішов додому, а потерпілий ледве живий пішов до себе додому.

Там потерпілого зустріла його дружина, якій він сказав, що його побили цигани. Жінка щдогадалася, що мова йде про підсудного, адже той є ромської національності та між ним та її чоловіком дуже погані відносини. Вона викликала швидку допомогу, яка забрала чоловіка до лікарні та встановила, що й нього чисельні перелами кісток черепа та обличчя, а також забійні рани внутрішніх органів. Через два тижні потерпілий помер у лікарні. 

На суді дружина загиблого розповіла усе, що знала, та наполягала на тому, що підсудний має відшкодувати їй  97 000 гривень на поховання та мільйон гривень моральної шкоди, адже внаслідок загибелі чоловіка вона перенесла значні душевні страждання, а внаслідок нервового стресу погіршився стан ії здоров’я та загальні умови життя.

Підсудний на суді розповів, що він є військовослужбовцем відділення розвідувального взводу механізованого батальйону, раніше був одружений, а зараз перебуває у цивільному шлюбі. Має на утриманні шістьох неповнолітніх дітей. Свою провину чоловік визнав, не заперечував, що смерть настала через його дії та пояснив, що заступився за гідність своєї жінки. У скоєному розкаюється. 

Суд дослухав усі сторони справи та визнав підсудного винним у вчиненні вбивства й призначив йому покарання у вигляді семи років позбавлення волі. 

Цивільний позов суд вирішив задовольнити лише частково – замість мільйона, підсудний має сплатити дружині загиблого  200 000 гривень.

Поділитись
Зараз читають