Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Крав все – від тримеру до свійських птахів: серійний крадій з Білгорода-Дністровського відправиться до в’язниці  

15 Травня 2024 11:30
Олександра Сергєєва
Крав все – від тримеру до свійських птахів: серійний крадій з Білгорода-Дністровського відправиться до в’язниці  

31-річний житель Білгорода-Дністровського, перебуваючи на випробувальному терміні за вчинення крадіжки, обікрав п’ятьох людей. Чоловіка визнали винним у скоєнні крадіжок, грабежі та шахрайстві й призначили йому покарання у вигляді позбавлення волі. Про це повідомили у поліції

Відомо, що спочатку чоловік переліз через паркан до приватного домоволодіння 72-річного співмістянина і викрав з двору велосипед, тример та свійських птахів загальною вартістю понад 7800 гривень. Через деякий час його жертвою стала 27-річна співмістянка – з її господарського приміщення він вкрав газовий балон та електроінструмент на загальну суму понад 2300 гривень. 

Після цього він змінив “почерк” та став красти по іншому. Так, перебуваючи у дворі однієї з багатоповерхівок, він пошкодив замок автомобіля та викрав з салону електроінструмент та автозапчастини загальною вартістю більше 10700 гривень. 

Осмілівши від того, що його досі не зловили, чоловік вдався до грабежу. Так, він вліз до дачного кооперативу у селищі Прибережне, підійшов до господаря, який працював на присадибній ділянці, схопив за сорочку, штовхнув та зірвав з його шиї золотий ланцюжок з хрестиком вартістю більше 26000 гривень і втік.

За шахрайство його покарали через те, що він, зустрівши на вулиці свого 20-річного знайомого, попросив у нього телефон нібито для здійснення дзвінка, сказав почекати його на зупинці громадського транспорту і тихцем втік разом з гаджетом вартістю понад 4000 гривень.

Правоохоронці під час затримання чоловіка знайшли в нього частину майна, що стало доказом його провини під час суду. Ще частину викраденого він встиг продати, а кошти витратити на власні потреби.

Дослідивши докази, суд визнав підсудного винним та призначив йому покарання у вигляді семи років та одного місяця позбавлення волі.

Поділитись
Зараз читають