Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Колегія суддів Болградського райсуду винесла вирок вбивці: мешканець Татарбунарської громади проведе за ґратами усе життя

Колегія суддів Болградського райсуду винесла вирок вбивці: мешканець Татарбунарської громади проведе за ґратами усе життя

У вівторок, 16  січня, колегія суддів Болградського районного суду Одеської області ухвалила вирок стосовно мешканця села Борисівка Татарбунарської громади, який у 2010 році вбив двох людей, та ледь не позбавив життя ще одну жінку. Про це «Махала» дізналася з повідомлення пресслужби суду.

Майже 14 років тому, 14 листопада 2010 року, тоді ще 24-річний місцевий житель проник у чуже подвір’я з метою наживи, а щоб йому не завадили, на смерть забив кермовим валом від автомобіля господаря будинку, 51-річного чоловіка та його 82-річну матір. Крім того, він намагався вбити 77-річну сусідку господині, завдавши їй два удари по голові, але жінка вижила.

У своїх жертв убивця вкрав 3 тисячі доларів США, 4450 грн та мобільний телефон. Пізніше він пояснив свій вчинок тим, що вліз у борги та вкрай потребував коштів.

У 2012 році справу розглядав Татарбунарський районний суд, який засудив чоловіка до 15 років позбавлення волі, але прокуратура оскаржила рішення. Після цього декілька судів – спочатку Саратський, а потім Апеляційний суд, виносили вирок про довічне ув’язнення.

Декілька днів тому Болградський районний суд підтримав рішення колег. На думку колегії суддів, поведінка обвинуваченого до, в момент та після вчинення вбивства та протягом усього тривалого розгляду справи судами свідчить про крайню ступінь деградації обвинуваченого, відсутність будь-якої поваги до людей, соціально-стримуючих факторів та його високу суспільну небезпеку. Враховуючи це, вони вважають, що чоловік підлягає постійній ізоляції від суспільства. Тож вбивця проведе за ґратами усе життя.

Поділитись
Зараз читають