Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

«Кохання-зітхання-2024»: закохані пари Арцизької громади запрошують взяти участь у фотоконкурсі

«Кохання-зітхання-2024»: закохані пари Арцизької громади запрошують взяти участь у фотоконкурсі

До дня всіх закоханих в Арцизькій громаді стартував вже традиційний фотоконкурс «Кохання-зітхання-2024». Закохані пари, які оприлюднять найбільш креативні та цікаві світлини, отримають подарунки від міської ради. Про це повідомила пресслужба Арцизької громади.

Змагання проходитиме у трьох номінаціях:

  • «Закохані серця»: пари, віком до 18 років.
  • «Щастя в тобі»: пари, віком від 18 до 50 років.
  • «Ти – моє життя»: пари, віком 50+.

Умови для участі дуже прості:

  • Зробіть або оберіть з архіву улюблене фото вашої пари та розкажіть історію вашого кохання: як познайомились, скільки років разом, за що один одного любите. Зазначається, що до участі не приймаються весільні фотографії.
  • Надішліть фото та свою лав-сторі на електронну пошту it.arsirada@gmail.com, обов’язково вказавши ім’я та прізвище учасників на фото, населений пункт, а також контактний номер телефону для зворотного зв’язку.

Прийом заявок на участь триватиме до 7 лютого 2023 року, а вже наступного дня, 8 лютого, на сторінці у Фейсбук розпочнеться онлайн голосування за кращу пару року. Прийом голосів триватиме до 13 лютого, а вже на День усіх закоханих, 14 лютого, оголосять переможців.

Три пари, які наберуть найбільшу кількість лайків за своє фото та лав-сторі у своїх номінаціях, отримають грошові подарункові сертифікати на суму 1500 грн від Арцизької міської ради на приємні презенти для один одному.

Важливо! У конкурсі можуть брати участь тільки мешканці Арцизької громади.

Світлини переможців конкурсів минулих років можна подивитися за посиланнями: «Кохання-зітхання-2023» та «Кохання-зітхання-2022».

Поділитись
Зараз читають