Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Допустили ДТП, у яких серйозно травмувалися люди: двоє водіїв з Ізмаїла можуть сісти за ґрати 

12 Червня 2024 13:45
Ганна Ковальова
Допустили ДТП, у яких серйозно травмувалися люди: двоє водіїв з Ізмаїла можуть сісти за ґрати 

Правоохоронці висунули водіям обвинувачення та скерували обвинувальні акти до суду. За скоєне їм загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. Про це повідомили у поліції. 

Перша автопригода сталася у грудні 2023 року.  23-річна місцева жителька, рухаючись на легковому автомобілі «Mazda» по вулиці Дунайська з боку вулиці Болградська, не помітила жінку, що переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу та скоїла на неї наїзд. Внаслідок аварії 64-річна потерпіла отримала травми голови, грудної клітки, таза та кінцівок, що відноситься до тяжких тілесних ушкоджень. 

Друга автопригода сталася у березні 2024 року на вулиці Білгород-Дністровська. 68-річний чоловік, керуючи легковим автомобілем «Chery», виїхав на перехрестя на червоний сигнал світлофора і допустив зіткнення з легковим автомобілем «Citroen» під керуванням 34-річної жінки. Унаслідок цього остання зламала ключицю, що відноситься до тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Водіїв перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезі. Порушники визнали свою провину та компенсували витрати на лікування потерпілих.

Жінці-водійці за скоєне загрожує  покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Водієві «Chery» загрожує покарання штрафом розміром від 51 тис. до 85 тис. грн або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Поділитись
Зараз читають