Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Чотирьом мешканкам Татарбунарської громади присвоїли почесне звання “Мати-героїня”

30 Травня 2024 11:21
Олександра Сергєєва
Чотирьом мешканкам Татарбунарської громади присвоїли почесне звання “Мати-героїня”

Відповідно до Указу Президента України від 29 січня 2024 року, за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку, жінкам Татарбунарської громади присвоїли почесне звання “Мати-героїня”. Вчора, 29 травня, відбулося урочисте нагородження матерів нагрудними знаками та посвідченнями. Про це повідомила пресслужба Білгород-Дністровської районної державної адміністрації. 

Голова Білгород – Дністровської районної державної адміністрації Василь Самокіш разом з головою громади Андрієм Глущенко вручили нагороди мешканкам села Дельжилер Ірині Євчевій і Марії Кічук та мешканкам села Струмок Лілії Ткаченко та Оксані Костенко.

Матері-героїні народили та виховують від п’яти до десяти дітей. Їхні родини характеризуються як великі та міцні, в яких батьками створені всі сприятливі умови для повноцінного фізичного та духовного розвитку дітей. 

  Вручаючи відзнаки, керівники громади та району подякували жінкам за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення всіх необхідних умов для їх всебічного розвитку та побажали дружним родинам миру, повсякденної радості, сімейного тепла та міцного здоров’я.

Поділитись
Зараз читають