Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

22-річний хлопець вигадав собі трьох дітей, аби перетнути кордон

14 Квітня 2024 10:00
Ганна Ковальова
22-річний хлопець вигадав собі трьох дітей, аби перетнути кордон

22-річного громадянина України, який вдавав з себе багатодітного батька, щоб незаконно перетнути кордон, виявили прикордонники Білгород-Дністровського загону на транзитній ділянці автодороги «Одеса-Рені». Про це повідомили в пресслужбі Південного регіонального управління Держприкордонслужби України

До контрольного посту «Маяки» мешканець Київщини прибув разом зі своєю дружиною та 2-річною донькою. Однак, на перевірку документів надав три свідоцтва про народження дітей. На запитання, де ж інші два сини, чоловік повідомив, що одна дитина від першого шлюбу, а інший хлопчик, якому один рік залишився з бабусею.

Під час перевірочних заходів, охоронці кордону з’ясували, що документи, які б мали гарантувати чоловіку виїзд за кордон в умовах воєнного стану на території Україні, він придбав за 3 тисячі доларів через інтернет. Цікавим фактом є і те, що навіть на свою власну дитину чоловік надав недійсне свідоцтво.

Такі дії загрожують правопорушнику кримінальною відповідальністю. Прикордонники направили повідомлення до Нацполіції про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток та штампів».

Поділитись
Зараз читають